Giriş Kayıt
John Bernecker

John Bernecker


Dublör, Oyuncu

John Bernecker, dublör, oyuncu.

Kapan (2017), Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017), Buraya Kadar (2013), Liseli Polisler 2 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

John Bernecker, 13 Temmuz 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 13 Temmuz 2017
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçış Planı 2: Hades
2018 Aksiyon Dublör 3.8 16,036
2018 Bilim-Kurgu Dublör 5.7 3,938

Oyun Gecesi
2018 Aksiyon Dublör 7.0 133,241

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.1 95,240

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.4 424,895

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Dublör 8.2 301,439
2017 Gerilim Dublör 4.1 330
2017 Dram Dublör 6.1 290

Kapan
2017 Korku Dublör 7.7 349,342

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 170,753
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 523,586
2016 Aksiyon Dublör 3.7 633

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 74,628
2016 Komedi Dublör 5.7 412
2016 Aksiyon Dublör 6.3 39,741

5. Dalga
2016 Aksiyon Dublör 5.2 87,304

Kurtarıcı
2015 Gerilim Dublör 4.0 8,170

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Dublör
Oyuncu
6.3 69,404

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.6 240,137

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 82,901
2015 Macera Dublör 6.3 1,837
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 74,791

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Dublör 4.3 136,531
2015 Aksiyon Dublör 6.5 78,106
2015 Aksiyon Dublör 4.2 14,138

Sert Ol
2015 Komedi Dublör 6.0 107,481
2015 Dram Dublör 7.6 31,838

Daire
2014 Gizem Dublör 6.3 45,395

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Dublör 5.8 7,369

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 367,254

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 189,498

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Dublör 7.0 310,351

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 91,683

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 206,577

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Dublör 5.8 61,016

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 562,809

Buraya Kadar
2013 Komedi Dublör 6.6 352,803

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.8 99,956

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör 6.5 230,360
2013 Macera Dublör 4.8 1,046

Kirli Oyun
2012 Aksiyon Dublör 4.6 8,858

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Dublör 5.5 40,744

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Dublör 5.0 17,887

Tetikçiler
2012 Aksiyon Dublör 7.4 489,036

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 140,736

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Dublör 5.7 1,948

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 222,423

Ejder Göz
2012 Aksiyon Dublör 4.5 5,227

Son Vurgun
2012 Aksiyon Dublör 6.5 110,099
2012 Komedi Dublör 5.1 2,002

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Dublör 6.2 42,288
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 4,928

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Dublör 5.7 17,050
2011 Suç Dublör 4.6 1,550
2011 Korku Dublör 3.7 2,699
2011 Korku Oyuncu
Dublör
3.1 1,319

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.5 247,547
2011 Dram Dublör
Oyuncu
3.9 291

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Dublör 5.0 8,548
2011 Korku Dublör 3.5 2,870

Mekanik
2011 Aksiyon Dublör 6.6 138,378

Gizemli Ada
2010 Macera Dublör 3.5 795

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Dublör 3.4 43,109

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Dublör 5.1 13,983
2010 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 2,261
2010 Aksiyon Dublör 4.7 50,861
2010 Fantastik Dublör
Oyuncu
3.7 863
2010 Komedi Dublör 7.5 2,261

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Dublör 5.4 2,488
2010 Biyografi Dublör 5.6 1,795
2010 Aksiyon Dublör 3.9 2,673
Dizi Altyazıları
Vikings (6,516) Supernatural (1,996) Titans (1,637) Outlander (1,457) The Big Bang Theory (1,265) Friends (955) The Flash (910) La Casa de Papel (827) Arrow (804) Black Mirror (663)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018