Giriş Kayıt
John Bernecker

John Bernecker


Dublör, Oyuncu

John Bernecker, dublör, oyuncu.

Kapan (2017), Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri (2017), Buraya Kadar (2013), Liseli Polisler 2 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

John Bernecker, 13 Temmuz 2017 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Ölüm Tarihi: 13 Temmuz 2017
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaçış Planı 2: Hades
2018 Aksiyon Dublör 3.8 14,304
2018 Korku Dublör 5.7 3,171

Oyun Gecesi
2018 Aksiyon Dublör 7.0 121,206

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Dublör 6.2 87,514

Kara Panter
2018 Aksiyon Dublör 7.4 401,542

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Dublör 8.2 285,359
2017 Gerilim Dublör 4.1 309
2017 Dram Dublör 6.1 284

Kapan
2017 Korku Dublör 7.7 337,490

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.7 168,482
2017 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 514,079
2016 Aksiyon Dublör 3.7 626

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Dublör 6.0 73,742
2016 Komedi Dublör 5.8 384
2016 Aksiyon Dublör 6.3 39,348

5. Dalga
2016 Aksiyon Dublör 5.2 86,535

Kurtarıcı
2015 Gerilim Dublör 4.0 7,988

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Dublör
Oyuncu
6.3 67,200

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Macera Dublör 6.5 236,943

Son Cadı Avcısı
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.0 82,007
2015 Macera Dublör 6.3 1,811
2015 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 73,584

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Dublör 4.3 135,443
2015 Aksiyon Dublör 6.5 77,326
2015 Aksiyon Dublör 4.2 14,014

Sert Ol
2015 Komedi Dublör 6.0 106,484
2015 Dram Dublör 7.6 31,304

Daire
2014 Gizem Dublör 6.3 44,907

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Dublör 5.8 7,298

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Dublör 6.7 364,131

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Dublör 5.8 188,673

Liseli Polisler 2
2014 Aksiyon Dublör 7.0 307,822

Zor Biraderler
2014 Aksiyon Dublör 6.2 90,898

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Dublör 6.7 205,060

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Dublör 5.8 60,464

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 559,621

Buraya Kadar
2013 Komedi Dublör 6.6 350,679

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Dublör 5.8 99,288

Kod Adı: Olympus
2013 Aksiyon Dublör 6.5 228,941
2013 Macera Dublör 4.8 1,031

Kirli Oyun
2012 Aksiyon Dublör 4.6 8,818

Suç Ortağı
2012 Aksiyon Dublör 5.5 40,534

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Dublör 5.0 17,787

Tetikçiler
2012 Aksiyon Dublör 7.4 485,354

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Dublör 5.9 139,863

Geri Dönüş
2012 Aksiyon Dublör 5.7 1,929

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 Aksiyon Dublör 5.8 221,432

Ejder Göz
2012 Aksiyon Dublör 4.5 5,185

Son Vurgun
2012 Aksiyon Dublör 6.5 109,366
2012 Komedi Dublör 5.1 1,988

İntikamın Bedeli
2011 Aksiyon Dublör 6.2 42,114
2011 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 4,913

Teksas Ölüm Tarlası
2011 Suç Dublör 5.7 16,929
2011 Suç Dublör 4.6 1,543
2011 Korku Dublör 3.7 2,690
2011 Korku Oyuncu
Dublör
3.1 1,303

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Dublör 5.5 246,363
2011 Dram Dublör
Oyuncu
3.9 291

İyi Günde Kötü Günde
2011 Komedi Dublör 5.0 8,478
2011 Korku Dublör 3.5 2,854

Mekanik
2011 Aksiyon Dublör 6.6 137,581

Gizemli Ada
2010 Macera Dublör 3.5 792

Biri Beni Isırdı
2010 Komedi Dublör 3.4 42,811

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Dublör 5.1 13,893
2010 Komedi Dublör
Oyuncu
5.3 2,243
2010 Aksiyon Dublör 4.7 50,539
2010 Fantastik Dublör
Oyuncu
3.7 853
2010 Komedi Dublör 7.5 2,253

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Dublör 5.4 2,454
2010 Biyografi Dublör 5.6 1,785
2010 Aksiyon Dublör 3.9 2,661
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,846) Daredevil (2,704) Shameless (2,405) The Flash (2,049) Better Call Saul (2,005) Arrow (1,620) The Big Bang Theory (1,465) La Casa de Papel (1,061) Manifest (966) Black Mirror (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018