Giriş Kayıt
Ricky Flores

Ricky Flores


Makyaj, Oyuncu

Ricky Flores, makyaj, oyuncu.

Angry Video Game Nerd: The Movie (2014), Make the Yuletide Gay (2009), Eating Out: Drama Camp (2011), Eating Out: The Open Weekend (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 5.5 526
2017 Spor Makyaj 5.7 241
2017 Komedi Makyaj    
2016 Komedi Makyaj 5.1 322
2015 Dram Makyaj 5.6 148
2014 Macera Makyaj 5.7 6,274
2014 Komedi Makyaj
Oyuncu
6.5 1,083
2014 Komedi Makyaj 5.8 138
2014 Dram Makyaj 4.9 458
2013 Komedi Makyaj 4.7 792
2013 Komedi Makyaj 7.3 298
2013 Komedi Makyaj 5.8 8,676
2011 Komedi Makyaj 1.8 380
2011 Belgesel 8.1 438
2011 Komedi Makyaj 5.4 2,017
2011 Komedi Makyaj 4.5 226
2011 Komedi Makyaj 5.4 2,105
2010 Kısa Metraj Makyaj 5.1 10
2010 Dram Makyaj 4.9 838
2009 Komedi Makyaj 6.4 2,942
2008 Dram Makyaj 4.8 792
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,948) Arrow (1,561) Outlander (1,252) Supernatural (1,092) Better Call Saul (915) Titans (886) La Casa de Papel (852) The Last Ship (849) Doctor Who (790) Kidding (637)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018