Giriş Kayıt
Natalie Lyon

Natalie Lyon


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Natalie Lyon, oyuncu yönetmeni, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İnanilmaz Aile 2
2018 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.7 193,644
2017 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.4 266,606

Arabalar 3
2017 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.8 57,731

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 210,718

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.7 90,726

Ters Yüz
2015 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.2 528,515
2014 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 1,937

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 7,767
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.6 11,233

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.3 289,113

Cesur
2012 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.1 335,407
2011 Animasyon Çeşitli 7.1 4,319

Arabalar 2
2011 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 6.2 136,764
2011 Animasyon Çeşitli 8.0 11,340

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.3 673,755
2010 Animasyon Çeşitli 8.1 14,956

Yukarı Bak
2009 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.2 835,647
2009 Animasyon Çeşitli 8.2 17,989

Küçük Deniz Kızı Ponyo
2008 Animasyon Casting 7.7 106,226

Vol. İ
2008 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.4 895,968
2008 Animasyon Çeşitli 8.4 20,755

Ratatuy
2007 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 8.0 573,232
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019