Giriş Kayıt
David Light

David Light


Senarist, Yapımcı, Görsel Efekt

David Light, senarist, yapımcı, görsel efekt.

Z-O-M-B-I-E-S (2018) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Senarist
Yapımcı
5.6 421
2022 Komedi Senarist 4.9 21
2020 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 2,925
2018 Müzikal Senarist
Yapımcı
6.0 6,047
1997 Animasyon Görsel Efekt 6.9 7,796
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022