Giriş Kayıt
John D. Bair

John D. Bair (56)


Oyuncu, Casting

John D. Bair, 01 Ekim 1962 Bellefonte, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu, casting.

Uluslararası (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ekim 1962
Doğum Yeri: Bellefonte, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: John Bair
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uluslararası
2009 47 Aksiyon Çeşitli 6.5 86,567
2006 44 Dram Oyuncu 5.8 1,214

Kazara Zengin
2002 40 Komedi Oyuncu 5.8 126,234

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 310,855

Yenilmez Takım
2000 38 Suç Çeşitli 5.6 4,335
1998 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.1 95,272
1997 35 Dram Oyuncu 7.3 65,683
1997 35 Dram Oyuncu 6.6 1,183

Tutku Gülleri
1996 34 Romantik Oyuncu 6.1 7,496

Kardeş Gibiydiler
1996 34 Suç Çeşitli 7.6 174,291
1996 34 Komedi Oyuncu 5.2 8,754

Cenaze Ve Aşk
1996 34 Komedi Oyuncu 5.0 7,368

Sevimli Fahişe
1995 33 Komedi Oyuncu 7.1 35,610
1995 33 Macera Oyuncu 6.4 224
1995 33 Komedi Oyuncu 6.2 61,248

Şike
1994 32 Dram Oyuncu 7.5 60,530

34. Cadde'de Mucize
1994 32 Aile Oyuncu
Casting
6.5 28,365
1994 32 Dram Oyuncu 5.9 4,144

Size De Çıkabilir
1994 32 Komedi Çeşitli 6.4 31,971
1994 32 Dram Çeşitli 6.4 1,123

Müthiş Dadı
1993 31 Komedi Çeşitli 7.0 218,398
1993 31 Komedi Oyuncu 7.4 33,869

Şafak Vakti
1993 31 Aksiyon Casting
Oyuncu
4.8 1,156
1992 30 Biyografi Oyuncu 7.7 75,328
1991 29 Komedi Oyuncu 6.1 7,355
1991 29 Komedi Oyuncu 5.8 7,073

Orman Ateşi
1991 29 Dram Oyuncu 6.5 15,454

Ölümcül Düşünceler
1991 29 Gizem Oyuncu 5.7 7,714

Dehşetin Nefesi
1990 28 Dram Oyuncu 7.5 89,736
1989 27 Dram Oyuncu 6.3 5,083

Acar Hafiye İş Başında
1989 27 Komedi Oyuncu 6.1 17,994
1975 Komedi Oyuncu 8.1 38,935
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019