Giriş Kayıt
Christian Kugler

Christian Kugler


Görsel Efekt

Christian Kugler, görsel efekt.

Elçiyi Öldür (2014), (2016) Kaptan Fantastik (2016), (2014) Kanunun Ötesinde (2014), (2014) Sen, Sen Değilsin (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Görsel Efekt 7.9 151,916

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Görsel Efekt 7.3 107,311

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 92,220
2015 Biyografi Görsel Efekt 6.6 3,497

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Görsel Efekt 7.0 40,233

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Görsel Efekt 6.5 102,945

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 21,593

Kış Masalı
2014 Dram Görsel Efekt 6.2 48,361
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 68,972

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 151,116

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 89,674

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.5 1,397,840

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Görsel Efekt 7.7 558,546

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,398
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 321,801

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 165,268
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,276) A Star Is Born (3,630) Suspiria (3,000) Ashes in the Snow (2,749) Keepers (2,114) First Man (1,574) Museo (1,083) Venom (1,068) Replicas (1,011) Der Hauptmann (1,009)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,404) Vikings (4,439) The Big Bang Theory (1,651) Black Mirror (1,376) Outlander (1,112) The Flash (981) The Blacklist (979) Peaky Blinders (962) La casa de papel (926) Friends (856)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019