Giriş Kayıt
Asami Shimoda

Asami Shimoda (37)


Oyuncu

Asami Shimoda, 30 Ocak 1986 Tottori, Japonya doğumlu oyuncu.

Seitokai yakuindomo (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ocak 1986
Doğum Yeri: Tottori, Japonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 6.0 319
2014 Animasyon Oyuncu 6.6 630
2014 28 Komedi Oyuncu 6.5 119
2013 Animasyon Oyuncu 9.0 379,456
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 290
2012 26 Animasyon Oyuncu 6.4 207
2011 Animasyon Oyuncu 6.6 1,968
2010 24 Animasyon Oyuncu 6.2 35
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 659
2010 24 Animasyon Oyuncu 6.2 224
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,537
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 92
2009 23 Animasyon Oyuncu 5.9 83
2009 Animasyon Oyuncu 6.4 60
2008 Animasyon Oyuncu 7.1 516
2007 Animasyon Oyuncu 8.2 2,762
2006 Animasyon Oyuncu 6.7 85
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023