Giriş Kayıt
Nina Rodriguez

Nina Rodriguez


Oyuncu

Nina Rodriguez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pazar Babası
2012 Komedi Oyuncu 5.9 109

Polis
2011 Suç Oyuncu 7.3 12,323
2010 Dram Oyuncu 6.6 442
2009 Suç Oyuncu 6.7 828

Hayatınızın Geri Kalanının İlk Günü
2008 Dram Oyuncu 7.6 8,407
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019