Giriş Kayıt
Billy Magnussen

Billy Magnussen (33)


Oyuncu

Billy Magnussen, 20 Nisan 1985 doğumlu oyuncu.

Para Çaydanlığı (2012), Kayıp Sevgili (2011), Oyun Gecesi (2018), Ingrid Goes West (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Nisan 1985
Burcu: Boğa
Boyu: 1.80 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 33 Aksiyon Oyuncu    

Oyun Gecesi
2018 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 112,054
2017 32 Komedi Oyuncu 6.6 23,368
2017 Komedi Oyuncu 7.9 1,969

Ejderin Doğuşu
2016 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 5,515
2016 Biyografi Oyuncu 8.5 58,308
2015 30 Komedi Oyuncu 6.4 3,316

Büyük Açık
2015 30 Biyografi Oyuncu 7.8 287,691

Casuslar Köprüsü
2015 30 Dram Oyuncu 7.6 249,820
2015 30 Komedi Oyuncu 6.3 9,664
2015 30 Dram Oyuncu 6.1 4,009

Sihirli Orman
2014 29 Macera Oyuncu 6.0 119,080
2014 29 Aksiyon Oyuncu 5.3 3,296
2014 Dram Oyuncu 7.6 1,439
2014 29 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 18

Gizli Oyun
2013 28 Dram Oyuncu 6.8 45,817

Para Çaydanlığı
2012 27 Komedi Oyuncu 6.4 12,604
2012 27 Komedi Oyuncu 6.1 61
2011 26 Suç Oyuncu 4.7 3,778

Sıkıntılı Hanımlar
2011 26 Komedi Oyuncu 5.7 8,330

Kayıp Sevgili
2011 Dram Oyuncu 7.5 4,497

Oniki
2010 25 Dram Oyuncu 5.7 11,013
2010 Suç Oyuncu 8.6 154,289
2009 24 Korku Oyuncu 4.5 1,884
2009 24 Komedi Oyuncu 5.3 1,156
2009 Dram Oyuncu 5.8 1,011

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 71,725
1956 Dram Oyuncu 6.3 1,638
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,273) Shameless (4,002) Bodyguard (2,482) Castle Rock (2,125) Fear the Walking Dead (1,696) The First (1,649) Suits (1,243) La Casa de Papel (1,222) The 100 (1,201) Friends (851)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018