Giriş Kayıt
Zara Symes

Zara Symes (34)


Oyuncu

Zara Symes, 28 Haziran 1984 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Silent Lake (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1984
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Komedi Oyuncu 6.2 135
2015 31 Komedi Oyuncu 7.1 31
2015 31 Aksiyon Oyuncu 3.9 141
2015 31 Komedi Oyuncu 5.5 284
2014 30 Komedi Oyuncu 6.4 37,354
2013 29 Komedi Oyuncu 5.7 945
2013 29 Gerilim Oyuncu 5.7 64

Ateşli Bakışlar
2013 29 Biyografi Oyuncu 6.0 6,119
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019