Giriş Kayıt
Zara Symes

Zara Symes (34)


Oyuncu

Zara Symes, 28 Haziran 1984 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Silent Lake (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1984
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 33 Komedi Oyuncu 6.1 125
2015 31 Komedi Oyuncu 7.1 31
2015 31 Komedi Oyuncu 5.5 282
2014 30 Komedi Oyuncu 6.4 36,875
2013 29 Komedi Oyuncu 5.7 938
2013 29 Gerilim Oyuncu 5.7 64

Ateşli Bakışlar
2013 29 Biyografi Oyuncu 6.0 6,061
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018