Giriş Kayıt
Aline Lemaire

Aline Lemaire


Görsel Efekt, Animasyon

Aline Lemaire, görsel efekt, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Usta
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 28,509

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Görsel Efekt 6.9 43,398
2011 Macera Görsel Efekt 5.8 38,360

İki Dünyanın Savaşı
2010 Macera Görsel Efekt 5.5 7,047

Arthur: Maltazar'ın İntikamı
2009 Animasyon Görsel Efekt 5.3 7,060

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt
Animasyon
6.0 64,718

Arthur ile Minimoylar
2006 Macera Görsel Efekt 6.0 30,005
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019