Giriş Kayıt
Ronnie Kroell

Ronnie Kroell (35)


Oyuncu, Yapımcı

Ronnie Kroell, 01 Şubat 1983 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Into the Lion's Den (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1983
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Prince William
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 31 Komedi Oyuncu 3.6 202
2013 30 Korku Oyuncu 5.4 319
2012 29 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 66
2012 29 Komedi Oyuncu 5.7 657
2011 28 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.5 251
2011 28 Komedi Oyuncu 5.4 2,097

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 26 Komedi Oyuncu 4.7 7,656
2008 Reality-TV Oyuncu 6.0 551
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) Daredevil (2,827) Shameless (2,424) The Flash (2,117) Better Call Saul (2,010) Arrow (1,652) The Big Bang Theory (1,626) La Casa de Papel (1,099) Manifest (1,001) Black Mirror (882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018