Giriş Kayıt
Ronnie Kroell

Ronnie Kroell (35)


Oyuncu, Yapımcı

Ronnie Kroell, 01 Şubat 1983 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Into the Lion's Den (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Şubat 1983
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: Prince William
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 31 Komedi Oyuncu 3.7 206
2013 30 Korku Oyuncu 5.4 319
2012 29 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.9 67
2012 29 Komedi Oyuncu 5.7 664
2011 28 Dram Yapımcı
Oyuncu
3.5 258
2011 28 Komedi Oyuncu 5.4 2,121

Sevgililer Günü: Nefret Ediyorummm
2009 26 Komedi Oyuncu 4.7 7,720
2008 Reality-TV Oyuncu 6.0 553
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018