Giriş Kayıt
Stefania LaVie Owen

Stefania LaVie Owen (21)


Oyuncu

Stefania LaVie Owen, 15 Aralık 1997 Miami, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Krampus (2015), Running Wilde (2010), The Beach Bum (2019), Coming Through the Rye (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stefania LaVie Owen
Doğum Tarihi: 15 Aralık 1997
Doğum Yeri: Miami, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Stefania LaVie Owen | Stefania Lavie Owen
Burcu: Yay
Boyu: 1.6 m
6.0 (2 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.2 3,156
2016 19 Dram Oyuncu 5.8 1,789
2016 Dram Oyuncu 7.7 8,034
2015 18 Komedi Oyuncu 6.2 55,222
2015 18 Dram Oyuncu 6.2 728

Carrie Günlükleri
2013 Komedi Oyuncu 7.1 24,574
2010 Komedi Oyuncu 6.9 2,940

Cennetimden Bakarken
2009 12 Dram Oyuncu 6.7 145,320
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,477) Chernobyl (39,146) The Big Bang Theory (4,338) The 100 (3,486) Killing Eve (2,944) The Blacklist (2,172) Vikings (1,686) Breaking Bad (1,526) Friends (1,229) The Flash (1,126)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019