Giriş Kayıt
Filiz Ahmet

Filiz Ahmet (37)


Oyuncu

Filiz Ahmet, 13 Ekim 1981 Skopje, Macedonia, Yugoslavya doğumlu oyuncu.

Mutlu Aile Defteri (2013), Kendime İyi Bak (2014), Sonsuz Ask (2017), Görevimiz Tatil (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1981
Doğum Yeri: Skopje, Macedonia, Yugoslavya
Burcu: Terazi
7.4 (8 Oy)
  • Currently 147.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Aile Oyuncu 6.6 220
2018 37 Komedi Oyuncu 4.8 759
2017 36 Romantik Oyuncu 6.1 843
2014 Komedi Oyuncu 5.8 26
2014 33 Komedi Oyuncu 4.2 594
2014 33 Romantik Oyuncu 6.3 1,033
2013 32 Komedi Oyuncu 6.2 1,082
2011 Biyografi Oyuncu 6.6 13,070
2008 27 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,209
2008 27 Komedi Oyuncu 5.7 2,604
2007 Dram Oyuncu 7.7 792
Film Altyazıları
Suspiria (5,179) Hunter Killer (3,711) Ashes in the Snow (2,808) First Man (2,586) A Star Is Born (2,196) Der Hauptmann (1,922) Keepers (1,550) Replicas (1,460) Venom (1,398) Bird Box (1,031)
Dizi Altyazıları
True Detective (9,364) Vikings (6,646) The Big Bang Theory (2,342) Black Mirror (1,706) Outlander (1,517) Gotham (1,430) Nightflyers (1,052) Peaky Blinders (1,022) La casa de papel (1,005) Friends (986)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019