Giriş Kayıt
Raul Abrego

Raul Abrego


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Raul Abrego, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 2,792
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 2,622
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 407,674
2009 Macera Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
5.4 121
2003 Game-Show Sanat Yönetmeni 5.6 16,613
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018