Giriş Kayıt
Raul Abrego

Raul Abrego


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Raul Abrego, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 5.5 2,549
2016 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 2,533
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 394,791
2009 Macera Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
5.4 118
2003 Game-Show Sanat Yönetmeni 5.6 16,519
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,174) The 100 (2,426) La casa de papel (1,831) Castle Rock (1,742) Sharp Objects (1,371) Preacher (1,367) The Sinner (1,128) Vikings (950) Westworld (776) Friends (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018