Giriş Kayıt
Diego Martel

Diego Martel


Animasyon, Sanat Bölümü

Diego Martel, animasyon, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hazine Avcısının Maceraları 3D
2012 Animasyon Animasyon 5.9 6,720

Gezegen 51
2009 Animasyon Animasyon 6.1 46,712

Don Kişot
2007 Animasyon Animasyon 4.7 1,903
2003 Animasyon Animasyon 5.6 745

8 Çılgın Gece
2002 Animasyon Animasyon 5.3 20,169
1999 Komedi Sanat Bölümü 5.7 459
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019