Giriş Kayıt
Wilma Elles

Wilma Elles (32)


Oyuncu, Senarist

Wilma Elles, 18 Ekim 1986 Cologne, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu oyuncu, senarist.

Eyvah Karim (2018), Çanakkale Çocukları (2012), Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010), Filinta (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1986
Doğum Yeri: Cologne, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Terazi
Boyu: 1.77 m
5.0 (21 Oy)
  • Currently 99/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (33)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 32 Komedi Oyuncu 5.3 520
2018 32 Aksiyon Oyuncu    
2017 31 Dram Oyuncu 5.9 11
2016 30 Komedi Oyuncu 2.5 118
2016 30 Komedi Oyuncu 2.3 73
2015 Dram Oyuncu 6.6 47
2015 29 Komedi Oyuncu    
2015 29 Dram Oyuncu 6.7 1,892

Katran
2015 29 Dram Oyuncu 4.8 114
2015 29 Dram Oyuncu 4.2 103
2014 Tarihi Oyuncu 6.5 2,257
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 77
2014 Komedi Oyuncu 7.0 557
2013 27 Romantik Oyuncu 5.8 1,338
2012 26 Komedi Oyuncu 2.5 361
2012 26 Dram Oyuncu 2.2 719
2012 26 Komedi Oyuncu 6.0 483
2011 25 Aksiyon Oyuncu
Senarist
2.1 28
2010 Dram Oyuncu 6.6 3,785
2009 23 Komedi Oyuncu 4.6 14
2008 22 Dram Oyuncu 5.8 428
2008 22 Kısa Metraj Oyuncu 4.8 12
2006 Suç Oyuncu 6.5 64
2003 Suç Oyuncu 5.4 120
1996 Talk-Show Oyuncu 7.2 3,368
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019