Giriş Kayıt
Ichiro Seki

Ichiro Seki


Yapımcı

Ichiro Seki, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Animasyon Çeşitli 7.2 1,389
2006 Animasyon Yapımcı 6.7 389

Gümüş Saçlı Agito
2006 Animasyon Yapımcı 6.5 4,155
2005 Animasyon Yapımcı 7.3 257
2005 Animasyon Yapımcı 7.2 484
2005 Animasyon Yapımcı 6.5 79
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019