Giriş Kayıt
Joan Chemla

Joan Chemla


Senarist, Yönetmen

Joan Chemla, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen
Senarist
4.5 240
2012 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
7.2 20
2011 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.2 15
2009 Kısa Metraj Senarist    
2009 Kısa Metraj Senarist 8.4 12
Dizi Altyazıları
True Detective (3,429) The Flash (2,352) Shameless (2,056) Vikings (2,039) Star Trek: Discovery (1,718) Project Blue Book (1,660) Counterpart (1,572) Inside No. 9 (1,547) This Is Us (1,140) The Big Bang Theory (1,061)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019