Giriş Kayıt
Angie Legaspi

Angie Legaspi


Animasyon

Angie Legaspi, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Animasyon Animasyon 6.4 6,964

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 Animasyon Animasyon 5.4 3,511
2005 Animasyon Animasyon 5.9 9,386

Tarzan 2
2005 Animasyon Animasyon 5.6 7,934
2004 Animasyon Animasyon 6.4 6,432
2004 Animasyon Animasyon 6.5 1,452

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 Macera Animasyon 5.1 6,843
1999 Animasyon Animasyon 7.2 5,325

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Animasyon 6.5 52,052

Güzel ve Çirkin: Belle'nin Sihirli Dünyası
1998 Animasyon Animasyon 5.6 2,196
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019