Giriş Kayıt
Brian Streem

Brian Streem


Yapımcı, Kameraman, Sanat Bölümü, Yapım Yöneticisi

Brian Streem, yapımcı, kameraman, sanat bölümü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapım Yöneticisi    
2015 Komedi Yapımcı 6.8 1,826
2013 Dram Yapımcı 4.8 190
2010 Kısa Metraj Kameraman 7.7 40
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 677
2009 Kısa Metraj Sanat Bölümü 6.8 45
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019