Giriş Kayıt
Kel Owens

Kel Owens


Oyuncu

Kel Owens, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gizem Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 5.1 648
2017 Dram Oyuncu 6.0 1,047
2016 Dram Oyuncu 4.7 695

Zincirsiz
2012 Dram Oyuncu 8.4 1,184,832
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019