Giriş Kayıt
Brenna McGuire

Brenna McGuire


Makyaj

Brenna McGuire, makyaj.

Vampir Cehennemi (2010), Ruhlar Oteli (2011), Hostages (2013), Gimme Shelter (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Makyaj 7.3 2,507
2014 Dram Makyaj 8.0 31,633

Para Avcısı
2013 Biyografi Makyaj 8.2 992,986
2013 Dram Makyaj 6.5 7,571
2013 Dram Makyaj 6.0 961
2013 Dram Makyaj 6.8 9,125
2012 Komedi Makyaj 4.8 1,216
2012 Komedi Makyaj 3.9 2,085
2012 Korku 5.8 51,828
2011 Dram Makyaj 4.6 4,529
2011 Dram Makyaj 7.6 53

Ruhlar Oteli
2011 Korku Makyaj 5.5 30,553
2010 Korku Makyaj 3.9 1,343

Vampir Cehennemi
2010 Dram Makyaj 6.5 38,234
2010 Komedi Makyaj 5.4 1,374
2010 Kısa Metraj Makyaj 5.1 208
2009 Komedi Makyaj 7.1 17,718
2008 Komedi Makyaj 8.1 358
1975 Komedi Makyaj 8.1 38,179
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018