Giriş Kayıt
Katrina Norman

Katrina Norman


Oyuncu

Katrina Norman, oyuncu.

Stalked by My Neighbor (2015), Icing on the Cake (0), Through the Glass Darkly (2020), Money Plane (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Katie Norman | Katrina Katie Norman | Katrina Lynn
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Romantik Oyuncu 6.4 275
2020 Gerilim Oyuncu 6.7 8,013
2020 Aksiyon Oyuncu 3.2 5,385
2016 Romantik Oyuncu 6.5 2,439
2015 Dram Oyuncu 6.1 4,172
2015 Suç Oyuncu 5.2 1,488

Yasak Aşk
2013 Dram Oyuncu 6.2 34,963
2013 Dram Oyuncu 6.9 2,638
2013 Biyografi Çeşitli 7.0 43,767

17 Yaşında Kaçırıldı
2012 Dram Oyuncu 5.2 1,089
2012 Biyografi Oyuncu 5.6 1,360

Bağlanmak Yok
2011 Komedi Oyuncu 6.2 231,674
2010 Dram Oyuncu 6.4 86,797
2009 Komedi Oyuncu 5.0 16,558

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Savaş
2009 Komedi Oyuncu 5.1 9,173

17 Yeniden
2009 Komedi Oyuncu 6.4 202,840

Ateşli Gençlik
2009 Komedi Oyuncu 6.1 44,620

Acaip Bi Film
2008 Komedi Oyuncu 1.9 91,854
2008 Komedi Oyuncu 6.2 44,850

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Çeşitli 7.0 119,222

Gençlik Ateşi: Kazanmak İçin Elinden Geleni Ardına Koyma
2007 Komedi Oyuncu 5.1 13,564
- Romantik Oyuncu 5.1 582
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022