Giriş Kayıt
Prafulla Naik

Prafulla Naik


Animasyon, Görsel Efekt

Prafulla Naik, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Animasyon 5.5 1,563

Uçaklar
2013 Animasyon Animasyon 5.7 38,971

Zhu Zhu Pets: Zhu'ya Yolculuk
2011 Animasyon Animasyon 4.7 149

Tinker Bell ve Peri Kurtaran
2010 Animasyon Animasyon 7.0 6,467

Tinker Bell ve Kayıp Hazine
2009 Animasyon Animasyon 6.8 8,512
2008 Animasyon Animasyon 6.9 10,221
2007 Dram Görsel Efekt 6.6 1,283
2005 Komedi Görsel Efekt 7.6 1,570
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (1,897) Arrow (1,533) Outlander (1,245) Supernatural (1,038) Titans (876) Better Call Saul (845) La Casa de Papel (837) The Last Ship (837) Doctor Who (762) Kidding (609)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018