Giriş Kayıt
Bjorn Ahlstedt

Bjorn Ahlstedt


Görsel Efekt

Bjorn Ahlstedt, görsel efekt.

Snowden (2016), Seçilmiş (2014), Sıradışı Anne (2015), Rock the Kasbah (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.3 110,063
2015 Komedi Görsel Efekt 5.5 8,973

Sıradışı Anne
2015 Komedi Görsel Efekt 5.9 20,147

Gücün Bedeli
2015 Dram Görsel Efekt 4.7 4,390
2015 Komedi Görsel Efekt 7.6 30,231
2015 Biyografi Görsel Efekt 6.6 3,435
2015 Komedi Görsel Efekt 7.3 2,473

Seçilmiş
2014 Dram Görsel Efekt 6.5 102,083
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 77,822
2010 Suç Görsel Efekt 8.6 154,794
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018