Giriş Kayıt
Bjorn Ahlstedt

Bjorn Ahlstedt


Görsel Efekt

Bjorn Ahlstedt, görsel efekt.

Snowden (2016), Seçilmiş (2014), Sıradışı Anne (2015), Rock the Kasbah (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Görsel Efekt 7.3 112,411
2015 Komedi Görsel Efekt 5.5 9,150

Sıradışı Anne
2015 Komedi Görsel Efekt 5.9 20,354

Gücün Bedeli
2015 Dram Görsel Efekt 4.7 4,438
2015 Komedi Görsel Efekt 7.6 31,041
2015 Biyografi Görsel Efekt 6.6 3,470
2015 Komedi Görsel Efekt 7.3 2,507

Seçilmiş
2014 Dram Görsel Efekt 6.5 102,705
2014 Macera Görsel Efekt 8.3 78,730
2010 Suç Görsel Efekt 8.6 155,758
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018