Giriş Kayıt
Ivan Radev

Ivan Radev


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Ivan Radev, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

Beyond Valkyrie: Dawn of the 4th Reich (2016), Ghost Voyage (2008), Security (2017), Jarhead 3: The Siege (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Belalı Tanık
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 143,961
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 11,528
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 794

Kod Adı: Londra
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 117,744
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 1,481
2015 Aksiyon Sanat Bölümü    

Cehennem Melekleri 3
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 150,012
2014 Korku Sanat Bölümü 6.8 43,807
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.1 369

300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 253,887

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 49,311
2013 Aksiyon Sanat Bölümü    
2012 Aksiyon Sanat Bölümü    

Cehennem Melekleri 2
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 270,552
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 1,371

Kara Orman
2012 Fantastik Sanat Bölümü    
2011 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü    
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni    
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 355
2011 Korku Sanat Bölümü 3.2 476

Özgürlük Yolu
2010 Macera Sanat Bölümü 7.3 99,060
2010 Korku Sanat Bölümü    
2010 Aksiyon Sanat Bölümü    
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 10,827

Gece Treni
2009 Gizem Sanat Bölümü 5.7 8,185

Karabasan 3
2008 Korku Sanat Bölümü    
2008 Fantastik Sanat Bölümü    

Yılanlar
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 494
2008 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 3.5 669

Yarasalar Insan Hasatı
2007 Korku Sanat Bölümü    

Kayıp Koloni
2007 Fantastik Sanat Bölümü 4.3 1,175

Lanetli Tepeye Dönüş
2007 Korku Sanat Bölümü 4.6 8,124

Kara Göl 2
2007 Korku Sanat Bölümü 3.2 5,262
2006 Aksiyon Sanat Bölümü    
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.5 2,304
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,923) Shameless (3,833) Bodyguard (2,399) Castle Rock (2,016) The First (1,602) Fear the Walking Dead (1,527) The 100 (1,163) La Casa de Papel (1,135) Suits (989) Friends (807)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018