Giriş Kayıt
Georgina Isles

Georgina Isles


Yapım Yöneticisi

Georgina Isles, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 9,075
2015 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 267
2013 Dram Yapım Yöneticisi 7.1 194
2012 Biyografi Çeşitli 6.7 1,808
2010 Dram Çeşitli 5.7 576
2010 Dram Çeşitli 6.0 2,268
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018