Giriş Kayıt
Georgina Isles

Georgina Isles


Yapım Yöneticisi

Georgina Isles, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 8,560
2015 Dram Yapım Yöneticisi 5.3 253
2013 Dram Yapım Yöneticisi    
2012 Biyografi Çeşitli 6.8 1,566
2010 Dram Çeşitli 5.7 548
2010 Dram Çeşitli 6.0 2,150
Film Altyazıları
Upgrade (8,898) Deadpool 2 (5,615) Tag (3,979) Avengers: Infinity War (3,050) Skyscraper (2,921) Adrift (2,344) The Endless (1,811) Down a Dark Hall (1,313) Ah-ga-ssi (714) Bad Samaritan (637)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018