Giriş Kayıt
Clint Moran

Clint Moran


Kameraman

Clint Moran, kameraman.

The Fluffy Movie: Unity Through Laughter (2014), 1000 Ways to Die (2008), Death Racers (2008), (2017) The Age of Spin: Dave Chappelle Live at the Hollywood Palladium (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 8.0 6,958
2014 Komedi Kameraman 7.2 3,413
2013 Komedi Kameraman 7.2 619
2012 Dram Kameraman 7.8 62,918
2011 Suç Kameraman 5.6 132

Güzel Dalga
2011 Macera Kameraman 5.1 469
2011 Aksiyon Kameraman 3.4 1,704

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Kameraman 7.4 422,474
2011 Komedi Kameraman 2.4 4,336
2011 Aksiyon Kameraman 5.3 72
2011 Game-Show Kameraman 6.6 10,839
2010 Komedi Kameraman 4.8 258
2010 Müzikal Kameraman 4.3 354
2010 Komedi Kameraman 7.5 5,465
2010 Kısa Metraj Kameraman 8.8 57
2010 Aksiyon Kameraman 4.8 24,672
2010 Kameraman 5.7 129
2009 Korku Kameraman 3.5 207
2009 Korku Kameraman 4.2 378
2009 Kısa Metraj Kameraman 7.5 49

Çalınan Hayatlar
2009 Suç Kameraman 6.2 5,114
2008 Komedi Kameraman 7.8 6,355
2008 Aksiyon Kameraman 2.7 1,046
2008 Dram Kameraman 7.0 3,010
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019