Giriş Kayıt
Holger Moncada Jr.

Holger Moncada Jr.


Oyuncu

Holger Moncada Jr., oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Holger Moncada | Junior Moncada | Junior Moncado
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,351
2018 Komedi Oyuncu 7.0 2,234
2018 Dram Oyuncu 8.2 10
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 15,502
2017 Dram Oyuncu 6.0 276
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.0 1,707
2014 Suç Oyuncu 7.5 9,699
2014 Komedi Oyuncu 4.7 449
2010 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 57
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019