Giriş Kayıt
Aseem Tiwari

Aseem Tiwari


Oyuncu, Casting, Yönetmen Asistanı

Aseem Tiwari, oyuncu, casting, yönetmen asistanı.

I Hate Luv Storys (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.3 71,456
2017 Dram Oyuncu 4.6 178
2016 Dram Oyuncu 5.5 3,108
2013 Komedi Casting 6.8 80
2012 Dram Oyuncu 5.0 103
2010 Komedi Oyuncu 5.7 6,883
2007 Spor Yönetmen Asistanı 4.9 2,106
2005 Gerilim Oyuncu 4.8 1,749
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (431,412) American Gods (3,147) Supernatural (1,973) Gotham (1,951) The Big Bang Theory (1,843) Into the Badlands (1,830) Vikings (1,584) This Is Us (1,069) The Blacklist (1,001) Star Trek: Discovery (949)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019