Giriş Kayıt
Jeremy Murphy

Jeremy Murphy


Müzisyen, Sesler

Jeremy Murphy, müzisyen, sesler.

Jackie (2016), Meleklerin Payı (2012), Cockneys vs Zombies (2012), Aşkım Benim (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dokuzuncu Hayat
2016 Gizem Müzik 6.3 11,945
2016 Biyografi Müzik 6.7 65,022
2016 Biyografi Müzik 7.3 116,521
2015 Aksiyon Müzik 6.1 2,381
2015 Komedi Müzik 6.0 34,235
2014 Biyografi Müzik 6.9 240
2014 Belgesel Müzik 7.4 5,887

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Müzik 6.2 8,583
2013 Komedi Sesler
Müzik
6.6 5,433
2013 Biyografi Müzik 6.8 2,146

Durgun Hayat
2013 Dram Müzik 7.4 6,606

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Müzik 5.7 33,913
2013 Belgesel Müzik 7.1 1,116

'45 Ruhu
2013 Belgesel Müzik 7.1 996

Şifreli İstasyon
2013 Aksiyon Müzik 5.6 18,114

Dörtlü
2012 Komedi Müzik 6.8 17,842

Savaşın Çocukları
2012 Dram Müzik 6.2 1,198
2012 Komedi Müzik 5.9 17,246

Meleklerin Payı
2012 Komedi Sesler
Müzik
7.0 21,479

Aşk Yemini
2012 Dram Müzik 6.8 171,875

Aşkım Benim
2012 Dram Müzik 5.4 16,943
2011 Dram Müzik 6.1 3,407
2011 Dram Müzik 3.9 2,313
2011 Dram Müzik 7.1 1,108

Bir Mafya Hikayesi
2011 Dram Müzik 7.0 7,031

Bir Gün
2011 Dram Müzik 7.0 126,759

Limit Yok
2011 Gizem Müzik 7.4 487,467

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Müzik 7.2 129,191

Sihirbaz
2010 Animasyon Müzik 7.5 31,564

Aşk Mektupları
2010 Komedi Müzik 6.6 85,431

İçimdeki Katil
2010 Suç Müzik 6.1 31,546

Deney
2009 Korku Müzik 5.7 87,147
2009 Dram Müzik 5.8 40,604
2009 Dram Müzik 6.4 4,870

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Müzik 6.8 11,343

Bir Katilin Günlüğü
2008 Aksiyon Müzik 5.0 504

Kundakçı
2008 Dram Müzik 5.9 7,984
2008 Dram Müzik 5.5 9,844

Kara Kelebeklerin Evi
2008 Dram Müzik 6.9 2,214
2007 Komedi Müzik 6.9 1,436
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019