Giriş Kayıt
Jim McGibbon

Jim McGibbon (32)


Kameraman, Sesler

Jim McGibbon, 02 Ekim 1986 Santa Barbara, California, ABD doğumlu kameraman, sesler.

(2011) Ruhlar Oteli (2011), (2004) Project Runway (2004), (2010) Listen to Your Heart (2010), (2013) The Last Keepers (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1986
Doğum Yeri: Santa Barbara, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim McGibbons
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 27 Aile Kameraman 5.5 1,638
2013 Game-Show Kameraman 6.7 334
2012 26 Dram Kameraman 5.2 944
2012 Game-Show Kameraman 7.0 1,303
2011 25 Komedi Kameraman 5.8 22
2011 25 Korku Çeşitli 3.9 1,512
2011 25 Komedi Kameraman 5.8 666

Ruhlar Oteli
2011 25 Korku Kameraman 5.5 30,352

Ev Ödevi
2011 25 Dram Kameraman 6.6 52,327
2011 25 Belgesel Çeşitli 7.5 404
2010 24 Dram Kameraman 5.0 601
2010 24 Dram Kameraman 7.2 4,229
2010 24 Biyografi Kameraman 5.9 4,299
2009 23 Komedi Kameraman 5.4 755
2009 23 Dram Sesler 6.4 1,353

Akıntıya Karşı
2009 23 Dram Kameraman 6.2 1,094
2008 22 Dram Kameraman 6.2 91
2008 22 Dram Kameraman 7.0 70
2008 22 Komedi Kameraman 6.4 1,728
2007 21 Belgesel Çeşitli 8.4 420
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,318
2004 Game-Show Kameraman 5.2 7,072
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,567
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,678) Daredevil (2,519) Shameless (2,346) The Flash (2,002) Better Call Saul (1,897) Arrow (1,567) The Big Bang Theory (1,295) La Casa de Papel (1,030) Manifest (933) Black Mirror (837)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018