Giriş Kayıt
Jim McGibbon

Jim McGibbon (32)


Kameraman, Sesler

Jim McGibbon, 02 Ekim 1986 Santa Barbara, California, ABD doğumlu kameraman, sesler.

(2011) Ruhlar Oteli (2011), (2004) Project Runway (2004), (2010) Listen to Your Heart (2010), (2013) The Last Keepers (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1986
Doğum Yeri: Santa Barbara, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim McGibbons
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 27 Aile Kameraman 5.5 1,657
2013 Game-Show Kameraman 6.7 334
2012 26 Dram Kameraman 5.2 948
2012 Game-Show Kameraman 7.0 1,313
2011 25 Komedi Kameraman 5.8 22
2011 25 Korku Çeşitli 3.9 1,517
2011 25 Komedi Kameraman 5.8 667

Ruhlar Oteli
2011 25 Korku Kameraman 5.5 30,560

Ev Ödevi
2011 25 Dram Kameraman 6.6 52,725
2011 25 Belgesel Çeşitli 7.4 408
2010 24 Dram Kameraman 5.1 607
2010 24 Dram Kameraman 7.1 4,247
2010 24 Biyografi Kameraman 5.9 4,610
2009 23 Komedi Kameraman 5.4 757
2009 23 Dram Sesler 6.3 1,410

Akıntıya Karşı
2009 23 Dram Kameraman 6.2 1,096
2008 22 Dram Kameraman 6.2 91
2008 22 Dram Kameraman 7.0 70
2008 22 Komedi Kameraman 6.3 1,771
2007 21 Belgesel Çeşitli 8.4 420
2004 Game-Show Kameraman 7.4 9,370
2004 Game-Show Kameraman 5.1 7,105
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,615
Film Altyazıları
Roma (5,319) The House with a Clock in Its Walls (4,533) Venom (3,727) First Man (2,623) Bird Box (2,546) A Simple Favor (2,156) Backtrace (1,535) Lukas (1,472) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,370) The Predator (1,157)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,111) Vikings (3,338) The Flash (2,168) Arrow (1,990) Outlander (1,086) Friends (1,085) La Casa de Papel (1,083) The Protector (1,075) The Big Bang Theory (882) Black Mirror (811)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018