Giriş Kayıt
Jim McGibbon

Jim McGibbon (31)


Kameraman, Sesler

Jim McGibbon, 02 Ekim 1986 Santa Barbara, California, ABD doğumlu kameraman, sesler.

(2011) Ruhlar Oteli (2011), (2004) Project Runway (2004), (2010) Listen to Your Heart (2010), (2013) The Last Keepers (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1986
Doğum Yeri: Santa Barbara, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jim McGibbons
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 27 Aile Kameraman 5.4 1,494
2013 Game-Show Kameraman 6.7 316
2012 26 Dram Kameraman 5.2 899
2012 Game-Show Kameraman 7.0 1,221
2011 25 Komedi Kameraman    
2011 25 Korku Çeşitli 3.9 1,470
2011 25 Komedi Kameraman 5.8 604

Ruhlar Oteli
2011 25 Korku Kameraman 5.5 29,225

Ev Ödevi
2011 25 Dram Kameraman 6.6 51,938
2011 25 Belgesel Çeşitli 7.5 372
2010 24 Dram Kameraman 5.2 558
2010 24 Dram Kameraman 7.2 3,818
2010 24 Biyografi Kameraman 5.9 4,299
2009 23 Komedi Kameraman 5.4 739
2009 23 Dram Sesler 6.4 1,353

Akıntıya Karşı
2009 23 Dram Kameraman 6.2 959
2008 22 Dram Kameraman    
2008 22 Dram Kameraman 7.2 66
2008 22 Komedi Kameraman 6.4 1,728
2007 21 Belgesel Çeşitli 8.4 398
2004 Game-Show Kameraman 7.3 9,245
2004 Game-Show Kameraman 5.2 7,031
2003 Game-Show Çeşitli 5.6 16,522
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,466) The 100 (2,293) Castle Rock (2,146) Sharp Objects (1,923) La casa de papel (1,818) Preacher (1,643) The Sinner (1,042) Vikings (1,033) Friends (809) Suits (750)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018