Giriş Kayıt
Dane DeHaan

Dane DeHaan


Oyuncu

Dane DeHaan, oyuncu.

İnanılmaz Örümcek Adam 2 (2014), Doğaüstü (2012), Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu (2017), Yaşam Kürü (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dane Dehaan
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.3 (23 Oy)
  • Currently 187/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Animasyon Oyuncu 5.8 50
2017 Dram Oyuncu 6.2 12,702

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 127,945

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 15,036

Yaşam Kürü
2016 Dram Oyuncu 6.4 64,842
2016 Dram Oyuncu 6.1 1,394
2015 Biyografi Oyuncu 6.1 6,284
2015 Dram Oyuncu 5.7 21,186

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 373,923
2014 Komedi Oyuncu 7.5 13,229

Beth'ten Sonra
2014 Komedi Oyuncu 5.6 17,205

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Oyuncu 6.1 17,691
2013 Müzik Oyuncu 7.2 15,066

Öldüresiye Sevmek
2013 Biyografi Oyuncu 6.5 31,536

Babadan Oğula
2012 Suç Oyuncu 7.3 219,042
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 222,739

Kanunsuzlar
2012 Suç Oyuncu 7.3 208,557
2012 Dram Oyuncu 4.5 2,484

Doğaüstü
2012 Dram Oyuncu 7.1 224,744
2010 Dram Oyuncu 5.8 511
2010 Suç Oyuncu 4.7 461
2010 Suç Oyuncu 4.3 465
2008 Dram Oyuncu 7.9 215,784
2008 Dram Oyuncu 8.3 14,109
2005 Talk-Show Oyuncu 4.7 243
- Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Shameless (4,561) Supernatural (2,800) Better Call Saul (2,515) Daredevil (2,468) The Flash (2,040) Arrow (1,804) The Big Bang Theory (1,659) Doctor Who (1,411) La Casa de Papel (1,304) Manifest (1,136)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018