Giriş Kayıt
Brandon J. Meadows

Brandon J. Meadows


Kameraman

Brandon J. Meadows, kameraman.

Midnighters (2017), Painless (2017), YellowBrickRoad (2010), The Mind's Eye (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kameraman 7.8 22,362
2017 Gerilim Kameraman 5.3 1,032
2017 Dram Kameraman 6.7 23,006

Babalar Savaşıyor 2
2017 Komedi Kameraman 6.0 45,937

Kasım Suçluları
2017 Suç Kameraman 5.3 6,417
2017 Suç Kameraman 7.4 38,435
2017 Komedi Kameraman 5.5 179

Keşif
2017 Dram Kameraman 6.3 23,756
2017 Dram Kameraman 6.8 569
2017 Dram Kameraman    

Kara Gün
2016 Suç Kameraman 7.4 73,719
2016 Komedi Kameraman 6.1 7,927

Hayalet Avcıları 3
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 183,023

Merkezi İstihbarat
2016 Aksiyon Kameraman 6.3 133,681

Zor Saatler
2016 Aksiyon Kameraman 6.8 54,991
2016 Dram Kameraman 5.7 646

Sonsuzluk Ormanı
2015 Dram Kameraman 6.0 11,082

Kara Düzen
2015 Biyografi Kameraman 6.9 153,611

Mantıksız Adam
2015 Komedi Kameraman 6.6 49,266
2015 Aksiyon Kameraman 4.5 1,487

Şeytanın Gecesi
2015 Korku Kameraman 4.5 5,083

Ayı Teddy 2
2015 Komedi Kameraman 6.3 161,712
2015 Gerilim Kameraman 4.8 392
2014 Komedi Kameraman 4.6 788

Yargıç
2014 Suç Kameraman 7.4 160,301
2014 Suç Kameraman 4.8 2,504

Adalet
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 295,130
2014 Suç Kameraman 6.5 731

Nuh: Büyük Tufan
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 226,468

Kış Masalı
2014 Dram Kameraman 6.2 48,548

Düzenbaz
2013 Suç Kameraman 7.2 412,821
2013 Gerilim Kameraman 4.9 83
2013 Korku Kameraman 4.7 2,723

R.I.P.D.: Ölümsüz Polisler
2013 Aksiyon Kameraman 5.6 107,424

Başka Türlü Bir Aşk
2013 Dram Kameraman 6.9 38,490

Ateşli Aynasızlar
2013 Aksiyon Kameraman 6.6 151,826
2013 Komedi Kameraman 7.4 131,254

Vazgeçmem Senden
2012 Komedi Kameraman 6.6 27,337

Ayı Teddy
2012 Komedi Kameraman 6.9 531,611

Yükselen Ay Krallığı
2012 Macera Kameraman 7.8 287,255

Çarpık Oklar
2012 Dram Kameraman 6.0 1,728

Babasının Oğlu
2012 Komedi Kameraman 5.6 81,513
2011 Komedi Kameraman 6.2 5,559
2011 Korku Kameraman 4.0 1,022
2011 Komedi Kameraman 4.4 447
2011 Dram Kameraman 6.2 439
2010 Kısa Metraj Kameraman 7.3 26
2010 Korku Kameraman 4.7 5,287
2010 Suç Kameraman 8.6 157,324
2009 Komedi Kameraman 4.5 846
2009 Dram Kameraman 6.5 365
2009 Komedi Kameraman 6.8 8,342

Sakar Polis
2009 Aksiyon Kameraman 5.2 94,154
2008 Romantik Kameraman 4.1 195

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Çeşitli 6.2 386,457
2006 Dram Kameraman 4.0 646
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019