Giriş Kayıt
Vladi Naval

Vladi Naval


Animasyon

Vladi Naval, animasyon.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Üç Haydut
2007 Animasyon Animasyon 7.2 443

Tilki Ve Avcı Köpeği 2
2006 Animasyon Animasyon 5.4 3,119
2004 Animasyon Animasyon    
2003 Animasyon Animasyon 6.8 5,948
2002 Animasyon Animasyon    
1995 Animasyon Animasyon 6.1 330
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,974) Castle Rock (3,343) The 100 (2,579) La casa de papel (2,175) Sharp Objects (2,172) Preacher (1,732) Suits (1,200) Vikings (1,184) The Sinner (1,148) Friends (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018