Giriş Kayıt
Rona Cohen

Rona Cohen


Sanat Bölümü, Yapımcı

Rona Cohen, sanat bölümü, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Çeşitli 7.6 31,020
2012 Komedi Çeşitli 5.9 68,672

Dostluğun Gücü
2011 Dram Çeşitli 6.9 20,210
2010 Aksiyon Sanat Bölümü
Çeşitli
7.5 10,796
2009 Belgesel Yapımcı 7.3 15
2005 Game-Show Çeşitli 6.8 9,650
Dizi Altyazıları
Vikings (5,857) Supernatural (2,629) Titans (2,528) The Flash (1,794) The Gifted (1,289) Doctor Who (1,266) Outlander (1,092) The Big Bang Theory (1,064) La Casa de Papel (1,021) Black Mirror (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018