Giriş Kayıt
Paul Bednarz

Paul Bednarz (32)


Oyuncu, Sanat Bölümü

Paul Bednarz, 04 Eylül 1985 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, sanat bölümü.

Amerikan Pastası: Buluşma (2012), Hayat Sana Güzel (2011), Zor Biraderler (2014), Sabotaj (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1985
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: PJ
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 6.3 1,693
2016 Dram Çeşitli 6.8 678
2016 Komedi Çeşitli 8.6 32,331

Frekans
2016 31 Aksiyon Çeşitli 4.3 20,430
2016 Dram Çeşitli 7.3 2,281

Vadeli Hayat
2016 31 Suç Çeşitli 5.5 5,405
2016 31 Aksiyon Çeşitli 5.9 45,351

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 30 Macera Çeşitli 6.3 65,726
2015 Komedi Çeşitli 7.7 2,223

İyi Bir Yalan
2014 29 Dram Çeşitli 7.4 23,905

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 29 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.6 112,900
2014 Dram Çeşitli 7.6 6,240

Sabotaj
2014 29 Aksiyon Çeşitli 5.7 53,763

Zor Biraderler
2014 29 Aksiyon Çeşitli 6.2 90,055

Sonsuz Aşk
2014 29 Dram Çeşitli 6.3 36,395

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 28 Macera Çeşitli 7.5 556,179

Av Zamanı
2013 28 Aksiyon Çeşitli 5.4 32,192
2013 28 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
   

Kökenler
2013 Dram Çeşitli 8.3 98,041
2013 Suç Çeşitli 6.0 2,273

Kimlik Hırsızı
2013 28 Komedi Çeşitli 5.7 109,891
2013 Dram Çeşitli 7.6 3,109
2013 28 Korku Çeşitli 5.5 6,415

Tutsak
2013 28 Suç Çeşitli 8.1 493,540
2013 28 Dram Çeşitli 5.0 10,739

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 27 Komedi Çeşitli 6.6 41,472

Uçuş
2012 27 Dram Çeşitli 7.3 291,457

Devrim
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 76,822

Üç Ahbap Çavuş
2012 27 Komedi Çeşitli 5.1 27,665

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 27 Komedi Çeşitli 6.7 186,838

Neşeli Gürültü
2012 27 Komedi Çeşitli 5.7 6,994

Hayat Sana Güzel
2011 26 Komedi Çeşitli 6.3 149,345
2011 26 Komedi Çeşitli 5.9 41,727

Genç Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 110,285

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 26 Aksiyon Çeşitli 7.3 318,561
2011 Komedi Çeşitli 6.2 1,756

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Çeşitli 8.4 748,382

Cadılar Bayramı 2
2009 24 Korku Çeşitli 4.9 41,439

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.7 252,031

Geyik Muhabbeti 2
2009 24 Komedi Oyuncu    

Van Wilder 3
2009 24 Komedi Oyuncu    
2009 24 Komedi Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,915) Better Call Saul (3,184) The 100 (1,974) La casa de papel (1,860) Sharp Objects (1,376) Suits (1,285) Vikings (1,020) Friends (1,018) Black Mirror (954) Westworld (845)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018