Giriş Kayıt
Paul Bednarz

Paul Bednarz (33)


Oyuncu, Sanat Bölümü

Paul Bednarz, 04 Eylül 1985 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, sanat bölümü.

Amerikan Pastası: Buluşma (2012), Hayat Sana Güzel (2011), Zor Biraderler (2014), Sabotaj (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1985
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Takma İsmi: PJ
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 6.3 2,531
2016 Dram Çeşitli 6.8 739
2016 Komedi Çeşitli 8.6 34,026

Frekans
2016 31 Aksiyon Çeşitli 4.3 20,765
2016 Dram Çeşitli 7.2 2,433

Vadeli Hayat
2016 31 Suç Çeşitli 5.5 5,548
2016 31 Aksiyon Çeşitli 5.9 46,035

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 30 Macera Çeşitli 6.3 67,256
2015 Komedi Çeşitli 7.6 2,594

İyi Bir Yalan
2014 29 Dram Çeşitli 7.4 24,361

Salak ile Avanak Geri Dönüyor
2014 29 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.6 114,097
2014 Dram Çeşitli 7.6 6,300

Sabotaj
2014 29 Aksiyon Çeşitli 5.7 54,249

Zor Biraderler
2014 29 Aksiyon Çeşitli 6.2 90,909

Sonsuz Aşk
2014 29 Dram Çeşitli 6.3 36,721

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 28 Macera Çeşitli 7.5 559,669

Av Zamanı
2013 28 Aksiyon Çeşitli 5.4 32,586
2013 28 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.8 1,969

Kökenler
2013 Dram Çeşitli 8.3 100,060
2013 Suç Çeşitli 6.0 2,317

Kimlik Hırsızı
2013 28 Komedi Çeşitli 5.7 110,848
2013 Dram Çeşitli 7.6 3,141
2013 28 Korku Çeşitli 5.5 7,150

Tutsak
2013 28 Suç Çeşitli 8.1 500,560
2013 28 Dram Çeşitli 5.0 10,806

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 27 Komedi Çeşitli 6.6 41,774

Uçuş
2012 27 Dram Çeşitli 7.3 293,971

Devrim
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 77,100

Üç Ahbap Çavuş
2012 27 Komedi Çeşitli 5.1 27,816

Amerikan Pastası: Buluşma
2012 27 Komedi Çeşitli 6.7 187,903

Neşeli Gürültü
2012 27 Komedi Çeşitli 5.8 7,374

Hayat Sana Güzel
2011 26 Komedi Çeşitli 6.3 150,746
2011 26 Komedi Çeşitli 5.9 42,066

Genç Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 111,614

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 26 Aksiyon Çeşitli 7.3 320,707
2011 Komedi Çeşitli 6.2 1,857

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Çeşitli 8.4 755,058

Cadılar Bayramı 2
2009 24 Korku Çeşitli 4.9 42,262

Vampir Günlükleri
2009 Dram Çeşitli 7.7 254,389

Geyik Muhabbeti 2
2009 24 Komedi Oyuncu 4.9 10,514

Van Wilder 3
2009 24 Komedi Oyuncu 5.3 12,824
2009 24 Komedi Oyuncu 6.4 6,310
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,205) Supernatural (4,342) The Big Bang Theory (3,090) The Flash (2,588) Better Call Saul (2,222) Shameless (2,183) Arrow (1,880) A Discovery of Witches (1,684) Titans (1,485) La Casa de Papel (1,231)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018