Giriş Kayıt
Aitzhanov Berik

Aitzhanov Berik (39)


Oyuncu

Aitzhanov Berik, 10 Mart 1979 Kazakistan doğumlu oyuncu.

Likvidator (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mart 1979
Doğum Yeri: Kazakistan
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 37 Dram Oyuncu 7.5 30
2016 37 Dram Oyuncu 8.9 12
2014 35 Dram Oyuncu 7.2 10
2013 34 Dram Oyuncu    
2011 32 Aksiyon Oyuncu 4.8 435
2011 32 Dram Oyuncu 5.7 17
2008 29 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Vikings (12,718) True Detective (6,562) The Punisher (5,934) Supernatural (3,484) The Big Bang Theory (3,455) Luther (2,622) Gotham (2,423) The Blacklist (1,977) Star Trek: Discovery (1,870) Project Blue Book (1,715)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019