Giriş Kayıt
Cameron Dingwall

Cameron Dingwall


Kameraman

Cameron Dingwall, kameraman.

Özgür Sanatlar (2012), Şüphe (2008), Germ (2013), Kızlar Erkeklere Karşı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Kameraman 5.8 167
2013 Aksiyon Kameraman 3.7 724

Kızlar Erkeklere Karşı
2012 Dram Kameraman 4.8 3,133

Özgür Sanatlar
2012 Komedi Kameraman 6.7 33,627
2012 Dram Kameraman 7.7 41
2012 Dram Kameraman 5.9 43
2011 Komedi Kameraman 5.7 62
2010 Dram Kameraman 5.9 200
2010 Dram Kameraman 7.6 25
2010 Dram Kameraman 6.9 1,655
2010 Korku Kameraman 5.1 201
2009 Dram Kameraman 6.5 365
2009 Komedi Kameraman 5.7 191
2009 Kısa Metraj Kameraman    

Şüphe
2008 Dram Kameraman 5.8 6,218
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,331) A Star Is Born (3,653) Suspiria (3,027) Ashes in the Snow (2,756) Keepers (2,118) First Man (1,589) Museo (1,098) Venom (1,077) Replicas (1,027) Der Hauptmann (1,014)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,495) Vikings (4,490) The Big Bang Theory (1,713) Black Mirror (1,397) Outlander (1,114) The Flash (1,008) The Blacklist (993) Peaky Blinders (973) La casa de papel (933) Friends (872)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019