Giriş Kayıt
Abel Zamora

Abel Zamora


Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Abel Zamora, oyuncu, senarist, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.4 11
2016 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
2016 Komedi Oyuncu 7.8 1,189
2015 Komedi Oyuncu 5.7 135
2015 Dram Oyuncu 8.2 3,378
2009 Dram Oyuncu 7.0 467
2008 Komedi Oyuncu 5.3 40

Koku: Bir Katilin Hikayesi
2006 Suç Oyuncu 7.5 217,735
2005 Oyuncu 7.0 1,630
2003 Oyuncu 7.4 2,968
2000 Oyuncu 5.6 572
1991 News Oyuncu 6.6 202
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019