Giriş Kayıt
Anja Savcic

Anja Savcic


Oyuncu

Anja Savcic, oyuncu.

Extraterrestrial (2014), Loudermilk (2017), (2009) Hep Seni Düşünüyorum (2009), (2010) Repeaters (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.9 201
2017 Komedi Oyuncu 5.7 2,209
2017 Dram Oyuncu 4.3 408
2017 Komedi Oyuncu 7.6 1,448
2015 Biyografi Oyuncu 6.1 6,606
2014 Western Oyuncu 6.3 1,544
2014 Korku Oyuncu 5.0 13,678
2013 Aksiyon Oyuncu 3.1 648

Kardeşler
2011 Komedi Oyuncu 5.0 390
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 5,936
2010 Aksiyon Oyuncu 4.8 409

Hep Seni Düşünüyorum
2009 Komedi Oyuncu 5.3 31,880

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 353,146
Dizi Altyazıları
Chernobyl (29,757) Game of Thrones (10,956) The 100 (3,308) Black Mirror (2,141) Warrior (2,054) Big Little Lies (1,550) Vikings (1,190) The Big Bang Theory (1,156) Jessica Jones (1,143) The Blacklist (1,081)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019