Giriş Kayıt
Kaiji Tang

Kaiji Tang (38)


Oyuncu

Kaiji Tang, 25 Ocak 1984 Shanghai, Çin doğumlu oyuncu.

Zero no tsukaima (2006), Vivy: Fluorite Eye's Song (2021), (2011) Tekken: Blood Vengeance (2011), (2012) Biohazard 6 (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1984
Doğum Yeri: Shanghai, Çin
Diğer Bir İsmi: Juicey Flannigan
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Animasyon Oyuncu 8.4 40,029
2022 Animasyon Oyuncu 6.8 2,616
2021 Animasyon Oyuncu 8.9 622
2020 36 Animasyon Oyuncu 7.9 2,742
2020 Animasyon Oyuncu 8.7 2,430
2020 36 Animasyon Oyuncu 6.5 6,302
2020 36 Korku Oyuncu 4.7 1,854
2019 35 Animasyon Oyuncu 6.5 36
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2019 Animasyon Oyuncu 8.0 5,168
2019 35 Animasyon Oyuncu 6.9 181
2018 34 Aksiyon Oyuncu 6.3 11,918
2018 34 Animasyon Oyuncu 7.3 1,664
2017 33 Animasyon Oyuncu 6.6 8,272
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 621

En Süper Kahramanlar
2016 32 Animasyon Oyuncu 4.4 746
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 853

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 32 Animasyon Oyuncu 6.7 21,972
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 159,129
2015 31 Animasyon Oyuncu 7.3 1,757

Doraemon
2014 30 Animasyon Oyuncu 7.3 8,284
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,032
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 32,457

Kasırga Denizi
2014 30 Macera Oyuncu 7.1 12,092
2013 Animasyon Oyuncu 8.0 120
2013 Aksiyon Oyuncu 8.2 13,910
2013 Aksiyon Oyuncu 9.1 20,417
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 14,558
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 6,471
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,819
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,014
2012 Fantastik Oyuncu 7.8 93
2012 Aksiyon Oyuncu 6.6 536
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 99,848
2011 27 Animasyon Oyuncu 5.8 5,655
2007 23 Animasyon Oyuncu 7.4 454
2007 23 Animasyon Oyuncu 5.5 802
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 2,191
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 129
2005 21 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,054
2004 Animasyon Oyuncu 8.7 31,277

Ölüm Oyunu
2000 16 Aksiyon Oyuncu 7.6 184,106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022