Giriş Kayıt
Laura Grant

Laura Grant


Sanat Bölümü

Laura Grant, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Star Wars: Son Jedi
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 414,901
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 338,788
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 576,560

Demir Leydi
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.4 93,315

Bond 22
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 366,785
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018