Giriş Kayıt
Rhonda Thompson

Rhonda Thompson


Görsel Efekt

Rhonda Thompson, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkı Ararken
2005 Dram Görsel Efekt 6.4 22,576

Günah Şehri
2005 Suç Görsel Efekt 8.0 710,433
2004 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 153,270

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 78,152

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 155,621
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019