Giriş Kayıt
Justin Kane

Justin Kane


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Justin Kane, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 3,527
2016 Suç Kameraman 5.8 295
2015 Dram Kameraman 4.2 548
2015 Komedi Kameraman 6.1 503
2015 Kısa Metraj Kameraman 8.2 11
2014 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
4.7 2,202
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.6 59
2013 Kısa Metraj Kameraman 8.3 10
2011 Gizem Kameraman 3.8 190

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Çeşitli 6.7 163,574

Direniş
2008 Aksiyon Çeşitli 7.2 128,249
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018