Giriş Kayıt
Justin Kane

Justin Kane


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Justin Kane, kameraman, görüntü yönetmeni, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Görüntü Yönetmeni 5.8 3,340
2016 Suç Kameraman 5.8 261
2015 Dram Kameraman 4.2 544
2015 Komedi Kameraman 6.1 490
2015 Kısa Metraj Kameraman 8.2 11
2014 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
4.7 2,184
2013 Kısa Metraj Kameraman 7.7 56
2013 Kısa Metraj Kameraman 8.3 10
2011 Gizem Kameraman 3.7 186

Aşk Sarhoşu
2010 Komedi Çeşitli 6.7 162,423

Direniş
2008 Aksiyon Çeşitli 7.2 127,647
Dizi Altyazıları
Daredevil (3,299) Supernatural (3,264) Shameless (2,543) The Flash (2,270) Better Call Saul (2,146) The Big Bang Theory (2,006) Arrow (1,712) La Casa de Papel (1,156) Manifest (1,057) Black Mirror (943)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018