Giriş Kayıt
Deborah Ann Woll

Deborah Ann Woll (34)


Oyuncu

Deborah Ann Woll, 07 Şubat 1985 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Daredevil (2015), Catch .44 (2011), Seven Days in Utopia (2011), The Automatic Hate (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Şubat 1985
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Debbie Woll
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
9.2 (68 Oy)
  • Currently 183.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (125)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 34 Dram Oyuncu 6.4 10,968
2018 33 Komedi Oyuncu 7.5 10
2017 Aksiyon Oyuncu 8.6 136,866

Koruyucular
2017 Aksiyon Oyuncu 7.4 72,164
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 321,180
2015 30 Oyuncu 6.3 792
2015 30 Dram Oyuncu 5.3 491
2014 29 Komedi Oyuncu 6.0 253
2013 28 Komedi Oyuncu 5.6 379

Hayalimdeki Aşk
2012 27 Komedi Oyuncu 7.2 90,162
2011 26 Aksiyon Oyuncu 4.6 15,855
2011 26 Dram Oyuncu 5.8 2,389
2011 26 Dram Oyuncu 6.1 2,719

Ufak Cinayetler
2011 26 Dram Oyuncu 4.8 679
2011 26 Kısa Metraj Oyuncu 7.8 75

Anneler Günü
2010 25 Suç Oyuncu 6.3 14,826
2008 Dram Oyuncu 7.9 217,438
2008 Aksiyon Oyuncu 5.6 644

Benim Adım Earl
2005 Komedi Oyuncu 7.8 90,431
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019