Giriş Kayıt
Killian Scott

Killian Scott


Oyuncu

Killian Scott, oyuncu.

Love/Hate (2010), Strike (2017), Damnation (2017), Harika Tınılar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yolcu
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 55,961
2017 Suç Oyuncu 7.6 3,998
2017 Suç Oyuncu 7.9 5,324
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,597
2015 Gerilim Oyuncu 6.2 1,966
2014 Komedi Oyuncu 5.9 36

İnfaz
2014 Dram Oyuncu 7.4 50,186
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 43,885
2012 Suç Oyuncu 8.1 16,940

Harika Tınılar
2012 Biyografi Oyuncu 7.2 3,664
2011 Suç Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 8.4 5,404
2010 Dram Oyuncu 7.8 501
2007 Dram Oyuncu 7.6 689
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,342) The 100 (2,103) Sharp Objects (1,860) Castle Rock (1,798) La casa de papel (1,733) Preacher (1,578) The Sinner (1,026) Vikings (975) Friends (751) Westworld (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018