Giriş Kayıt
Tom Schneider

Tom Schneider


Kameraman

Tom Schneider, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kameraman 6.8 878
2010 Gerilim Kameraman 3.4 164

Rüyalarımı Çaldılar
2010 Animasyon Kameraman 6.4 98
2009 Komedi Kameraman 4.4 369
2009 Dram Kameraman 7.1 96
Dizi Altyazıları
Origin (3,086) Narcos: Mexico (2,691) The Big Bang Theory (1,903) Titans (1,902) Supernatural (1,732) Doctor Who (1,499) The Last Ship (1,233) Outlander (1,179) The Last Kingdom (1,050) The Flash (913)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018