Giriş Kayıt
Tom Schneider

Tom Schneider


Kameraman

Tom Schneider, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kameraman 6.8 893
2010 Gerilim Kameraman 3.4 166

Rüyalarımı Çaldılar
2010 Animasyon Kameraman 6.4 99
2009 Komedi Kameraman 4.4 370
2009 Dram Kameraman 7.1 96
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019