Giriş Kayıt
Michael Lovern

Michael Lovern


Oyuncu

Michael Lovern, oyuncu.

Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu 6.3 106,541

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 655,862

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 521,184

Albemuth Özgür Radyosu
2010 Dram Oyuncu 5.7 1,416
2010 Dram Oyuncu 4.9 562

Derin Vadi
2009 Komedi Oyuncu 4.4 2,979

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Oyuncu 3.5 10,894
2009 Korku Oyuncu 5.0 2,053

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.8 218,848

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.7 25,152
2008 Komedi Oyuncu 4.6 369
Dizi Altyazıları
Origin (4,357) Narcos: Mexico (2,967) The Big Bang Theory (2,222) Titans (2,103) Supernatural (1,931) Doctor Who (1,714) The Last Kingdom (1,377) The Last Ship (1,370) Outlander (1,323) The Flash (1,318)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018