Giriş Kayıt
Michael Lovern

Michael Lovern


Oyuncu

Michael Lovern, oyuncu.

Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüce Sezar!
2016 Komedi Oyuncu 6.3 108,552

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 665,047

Operasyon: Argo
2012 Dram Oyuncu 7.7 525,869

Albemuth Özgür Radyosu
2010 Dram Oyuncu 5.7 1,441
2010 Dram Oyuncu 5.0 567

Derin Vadi
2009 Komedi Oyuncu 4.4 3,017

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Oyuncu 3.5 10,996
2009 Korku Oyuncu 5.0 2,081

Sahtekar
2008 Dram Oyuncu 7.7 220,494

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.7 25,267
2008 Komedi Oyuncu 4.6 370
Dizi Altyazıları
True Detective (7,283) Vikings (3,684) Shameless (2,599) The Punisher (1,448) The Flash (1,349) Outlander (1,345) Arrow (1,334) The Big Bang Theory (1,276) Supernatural (1,117) Black Mirror (1,072)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019